В Україні стало дешевше готувати борщ

В Україні упродовж тижня знизилися ціни на більшість овочів борщового набору.

2567_5061_borsh_0.jpg (61.32 Kb)

Це сталося через погіршення якості коренеплодів через тривале зберігання, повідомили аналітики EastFruit. Водночас вартість фруктів не змінилася.

“Ціни на картоплю варіюються від 23-25 гривень за кілограм до близько 20 гривень. Така ж ситуація склалася і з вартістю ріпчастої цибулі – від 14-15 гривень за кілограм до 12-14 гривень”, – сказано в повідомленні.

Морква раніше коштувала 28-32 грн за кг. Тепер її ціна становить 25-28 грн.

“Буряк здешевшав менш ніж на одну гривню – до 14-16 гривень За кілограм білокачанної капусти доведеться заплатити 35-38 гривень, а ще тиждень тому 37-40 гривень. Тим часом пекінська капуста стрімко подорожчала. Якщо раніше її можна було купити за 30-40 гривень, зараз кілограм коштує 55-60 гривень”, – пояснили експерти.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *