В Україні росте вартість цибулі, томатів та огірків.

Наприкінці минулого тижня в Україні спостерігалося збільшення вартості огірків і томатів, у той час як картопля та білокачанна капуста, навпаки, мали нижчу вартість, ніж сім днів тому. Про це інформують експерти EastFruit.
Вартість червоних томатів піднялася з 28–80 гривень за кілограм до 45–95 гривень. Огірки стали дорожчими з 75–105 гривень за кілограм до 90–130. Швидко піднялася вартість зеленої цибулі – за тиждень вона злетіла зі 100–195 гривень за кілограм до 195–205 гривень.
Підвищується вартість баклажанів. За тиждень вони збільшилися в ціні з 40–50 гривень за кілограм до 60–68. До 45–55 гривень збільшилась вартість броколі.
Вартість картоплі в Україні за тиждень зменшилася з 11–13 гривень до 10–12 гривень за кілограм. Білокачанна капуста стала дешевшою до 9–11 гривень за кілограм, хоча тижнем раніше її ціна була 9–12 гривень.
Пекінська капуста стала дешевшою до 20–30 гривень за кілограм, в той час як вартість перцю “Білозірка” впала до 20–55 гривень.
Вартість моркви та буряка за тиждень змінилася незначно. Моркву у п’ятницю пропонували за ціною 9–10 гривень за кілограм, в той час як буряк коштував 8–10 гривень. Цвітну капусту продавали за ціною у 33–37 гривень за кілограм, а часник коштував 60–120 гривень.
У фруктово-ягідному секторі подорожчали груші – з 30–85 гривень за кілограм до 45–110 гривень. Лимони піднялися у вартості до 100–120 гривень, хоча раніше їх реалізовували по 80–120 гривень за кілограм.
Вартість яблук залишилися незмінними – їх, як і тиждень тому, продавали за ціною 20–85 гривень за кілограм. Вартість слив і персиків також не змінилася і становила 20–45 і 50–80 гривень за кілограм, відповідно.
Кавуни стали дешевшими до 8-15 гривень, хоча тиждень тому було 10–15 гривень за кілограм. Значно знизилась вартість дині – вона впала з 45–60 гривень за кілограм до 25–40 гривень. Апельсини за тиждень стали дешевшими до 60–75 гривень.