Шашлик стане дорогим задоволенням для українців

Період травневих свят може ще більше підняти ціни на деякі види м’яса.

3800_1463056725_1431429624_kloppex_ru_myaso_kuski_zelen.jpg (69.26 Kb)

Початок травня – традиційний період для відпочинку на природі та шашликів. У сезон пікніків цього року ціни на найпопулярніші види м’яса можуть зрости до 2%.

Науковий співробітник відділу аграрного ринку та міжнародної інтеграції Національного наукового центру “Інститут аграрної економіки” Наталя Копитець у коментарі виданню “Главред” зазначила, що в травні 2025 року можливе зниження цін на яловичину і свинину – до 3%, але шашликовий період може підняти ціни на свинячий ошийок і курячі гомілки на 1,5-2%.

Яке найдешевше м’ясо для шашлику
За даними ресурсу “Мінфін”, станом на 26 квітня кілограм найпопулярнішого для шашликів м’яса в середньому коштує:

свинячий ошийок – 326,77 грн;
куряче філе – 195,97 грн;
куряче стегно – 116 гривень.
Скільки коштує 1 кг готового шашлику зі свинини
Супермаркети пропонують уже готове для шашлику м’ясо в різних маринадах, найчастіше це свинина.

Так, у Сільпо ціни на таке м’ясо стартують від 219,70 грн/кг, але це ціна зі знижкою.

В Auchan найдешевше мариноване м’ясо для шашлику обійдеться в 199 гривень за кілограм, але це ціна також зі знижкою.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *