В Україні знову змінили вартість овочів та фруктів.

Підкреслюється, що в категорії зелені вартість змінилась тільки на цибулю зелену.

2109_5c950e2c0ec8a.jpg (50.13 Kb)

Котирування на овочі та фрукти в Україні знову зазнали змін. Другий тиждень поспіль дешевшає цибуля ріпчаста.

Експерти проєкту EastFruit відзначили, що найвища ціна на цей овоч зменшилась з 12 до 10 гривень. Одночасно збільшення пропозиції капусти білокачанної також змушує реалізаторів знижувати ціни продажу з 9-17 до 8-12 гривень за кілограм.

Ціни на моркву та картоплю стабілізувалися, в підсумку, різниця в цінах стала меншою. Так, вартість моркви утримується в межах 10-12 гривень, а на картоплю – 11-14 грн. Звузився діапазон цін на огірок з 25-75 до 35-50 грн/кг.

Дорожче, ніж минулого тижня, реалізовувалися кабачок та баклажан – ці овочі зросли в ціні з 10-22 до 18-45 грн/кг і з 25-35 до 38-45 грн/кг відповідно.

В категорії зелені збільшилась ціна на цибулю зелену – найвища ціна збільшилась зі 125 до 200 гривень. Інші позиції залишилися незмінними.

Щодо фруктово-ягідного сегмента, то різким збільшенням цін відзначилась малина – ягода піднялась в ціні з 150-220 до 220-420 грн/кг. Котирування на диню також почали зростати – з 15-35 до 20-40 грн/кг. Разом з тим раннє яблуко подешевшало – найнижча ціна знизилася з 25 до 17 гривень, а діапазон цін на виноград став вужчим до 70-100 гривень.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *