Представник ЄС перевiрив будiвництво житла для ВПО у Львовi

Представник ЄС перевiрив будiвництво житла для ВПО у Львовi

Представник Європейського Союзу Жослен Корне, керiвник вiддiлу енергетики, iнфраструктури та навколишнього середовища Представництва ЄС в Українi, приїхав до Львова. Вiн вiдвiдав будiвельний майданчик зi зведення соцiального житла для поранених українцiв, що зводять в рамках проєкту “Житло для внутрiшньо перемiщених осiб та вiдновлення звiльнених мiст в Українi”.

Перший заступник мiського голови Львова Андрiй Москаленко з керiвниками проєкту та представником ЄС вiдвiдали майданчик з будiвництва житла для внутрiшньо перемiщених осiб бiля центру Unbroken на вулицi Миколайчука.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у рамках вiзиту обговорили перебiг реалiзацiї проєкту, а також вiдвiдали примiщення першого будинку, який вже завершують. Сюди заселятимуть людей одразу пiсля здачi будинку в експлуатацiю.
“Мене захоплює ефективна спiвпраця мiста Львова та представникiв Європейського Союзу. Вже сьогоднi ми можемо бачити результат кропiткої роботи всiх причетних, в результатi якого люди, якi постраждали, зможуть жити в нових та комфортних умовах”, – вiдзначив представник ЄС Жослен Корне.
Андрiй Москаленко вiдзначив, що перший будинок вже на фiнальнiй стадiї робiт. А також вже розпочали будувати наступнi будинки.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *