В Україні триває тенденція до здешевлення білокачанної капусти (6 — 12 гривень за кіло).
Про це інформує 24 Канал, посилаючись на EastFruit.
Знов спостерігається падіння цін на картоплю (10 — 12 гривень за кіло) та моркву (9 — 12 гривень за кіло).
Значне зменшення пропозиції томатів дало можливість реалізаторам збільшити відпускні ціни (20 — 50 гривень за кіло). Четвертий тиждень поспіль фіксується ріст цін на огірок (40 — 75 гривень за кіло). Збільшилась вартість солодкого перцю (55 — 70 гривень за кіло).
Вартість кабачка піднялася, у той час як баклажан реалізовувався за нижчою ціною, ніж попереднього тижня.
Пекінська капуста стала доступнішою (25 — 35 гривень за кіло), броколі стала дорожчою (45 — 60 гривень за кіло), а ціновий діапазон на цвітну капусту розширився (35 — 55 гривень за кіло). Зафіксовано ріст цін на часник (70 — 140 гривень за кіло). Зелень, за винятком зеленої цибулі, стала коштувати дорожче.
Які розцінки на фрукти
У фруктово-ягідному секторі відмічено підвищення вартості кавуна (8 — 15 гривень за кіло) та дині (30 — 40 гривень за кіло).
Лохина і далі дорожчає (220 — 400 гривень за кіло), а ціни на малину незначно зменшились (200 — 400 гривень за кіло).
Нектарин став дорожчим (80 — 110 гривень за кіло), а цінник на персик зменшився (45 — 90 гривень за кіло). Активізація продажу сливи та винограду спровокувала зниження цін.